BIO-INGENIEURSWETENSCHAPPEN
INDUSTRIËLE WETENSCHAPPEN
INGENIEURSWETENSCHAPPEN

INFOMATERIAAL

Academische bachelor in de
BIO-INGENIEURSWETENSCHAPPEN

Mogelijke afstudeerrichtingen:
biosysteemtechniek, cel- en gentechnologie, katalytische technologie, landbeheer, landbouwkunde, levensmiddelentechnologie, milieutechnologie, bioinformatics, agro- and ecosystems engineering, human health engineering, food technology, water resources engineering, molecular biology, statistics, nanoscience and nanotechnology

We stellen de richting Bio-ingenieur graag aan je voor aan de hand van een presentatie met ingesproken toelichting én een powerpointpresentatie!
Je vindt de presentaties hieronder!

De presentatie bevat een ingesproken toelichting. Je bekijkt ze dus best via een computer. Wil je de presentatie downloaden op je gsm? Dat kan ook, maar hou je dataverbruik in de gaten!

Academische bachelor in de
INDUSTRIËLE WETENSCHAPPEN

Academische bachelor in de BOUWKUNDE:
Afstudeerrichting bouwkunde
Academische bachelor in de CHEMIE: Afstudeerrichtingen: chemie, biochemie, energie-elektrotechniek, energie-automatisering
Academische bachelor in de ELEKTROMECHANICA:
Afstudeerrichting elektromechanica
Academische bachelor in de ELEKTRONICA / ICT:
Afstudeerrichting elektronica – ICT

We stellen de Industriële wetenschappen graag aan je voor aan de hand van een presentatie met ingesproken toelichting én een powerpointpresentatie!
Je vindt de presentaties hieronder!

De presentatie bevat een filmpje. Je bekijkt ze dus best via een computer. Wil je de presentatie downloaden op je gsm? Dat kan ook, maar hou je dataverbruik in de gaten!

Academische bachelor in de
INGENIEURSWETENSCHAPPEN

Mogelijke afstudeerrichtingen:
Biomedische technologie, bouwkunde, chemische technologie, computerwetenschappen, elektrotechniek, energie, materiaalkunde, werktuigkunde, wiskundige ingenieurstechnieken, nanowetenschappen, nanotechnologie, nano-engineering, mobiliteit & supply chain engineering

We stellen de Ingenieurswetenschappen graag aan je voor aan de hand van de onderstaande presentaties!

Op deze website krijg je meer informatie over het verschil tussen diverse opleidingen: nl. architect, bio-ingenieur, industrieel ingenieur, burgelijk ingenieur, burgerlijk ingenieur-architect, wetenschappen.

Verplichte ijkingstoets

Voor sommige opleidingen is de ijkingstoets verplicht. Dat betekent dat inschrijven voor deze bacheloropleidingen in het eerstvolgende academiejaar enkel mogelijk is als je hebt deelgenomen aan een ijkingstoets.

Meer informatie vind je op www.ijkingstoets.be/verplicht!

 

CONTACTEER ONS

 

Scholengemeenschap Dilbeek – Ternat

Statiestraat 37

1740 Ternat

Tel: 0456 19 43 31

Mail: info@sgdilbeekternat.be

 

 

 

vzw Scholengemeenschap Dilbeek – Ternat • ondernemingsnummer 469.708.246 • RPR Brussel